Απρόσκλητοι επισκέπτες!

by - Μαΐου 09, 2017


Απρόσκλητοι-επισκέπτες

Ορίστε τι συμβαίνει όταν φτάνουν στην αυλή σου απρόσκλητοι επισκέπτες!


Έρχεται που λέτε μια μέρα στο σπίτι το Μαρθάκι χωρίς να έχουμε κανονίσει τίποτα! Βέβαια το Μαρθάκι είχε πάρει τηλέφωνο μυριάδες φορές αλλά το Ελενάκι (η αφεντιά μου ντε) δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη συγκεκριμένη συσκευή. Δε θυμάμαι αν το είχα κλειστό ή απλά κάπου πεταμένο. Βασικά δε θυμάμαι (τι πρωτότυπο) πολλά από εκείνη την ημέρα. Αλλά τι σημασία έχει τι θυμάμαι και τι όχι;
Σημασία έχει ότι το Μαρθάκι όμως δεν το έβαλε κάτω. Επέμεινε. Και παρόλο που δεν θυμόταν που είναι το σπίτι αλλά ούτε και κατάφερε να με βρει στο τηλέφωνο... ήρθε! Και την είδα ξαφνικά στην αυλή!!!! Έτσι απλά.
Πόσο χάρηκα που είδα ένα αγαπημένο πρόσωπο χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά συνεννόηση, δε λέγεται! Μια έκπληξη αληθινή! από εκείνες που κάνουν στα παιδιά και πετάνε από τη χαρά τους! Τέτοια!

Μάλλον θα φταίει αυτή η μανία μας να πρέπει να κανονίσουμε τα πάντα και με λεπτομέρειες από πριν. Μπορεί και να φταίει ο "πολύτιμος" χρόνος μας που δε μας αφήνει χώρο για ξαφνικά πράγματα.
Δεν ξέρω πραγματικά...

Ξέρω όμως πως από εκείνη την ξαφνική επίσκεψη - έκπληξη ήρθαν κι άλλες τέτοιες επισκέψεις (η Σωτηρία με το Γιώργο για να παίξουν τα παιδιά και η Καλή με το ποδήλατο) και τις χάρηκα το ίδιο!
Γιατί όσες δουλειές κι αν εκκρεμούν, όσα πράγματα δεν "αναβάλλονται", όση ησυχία κι αν θες (που να τη βρεις εδώ που τα λέμε με 3 παιδιά) τα αγαπημένα πρόσωπα δίνουν μια άλλη χάρη στην καθημερινότητα και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν μπαίνουν στην άκρη και θα περιμένουν μέχρι νεοτέρας απόφασης!!
Δεν είναι λόγος για να γελάς αυτός;;; 

Τελικά πολύ μου αρέσουν οι απρόσκλητοι επισκέπτες!!!


Καλησπέρες άνθρωποι!
  

You May Also Like

8 Comments

  1. παντα τετοια... χαχαχαχαχα και εγω ξερω που μενεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλαίω ρε χαζό!
    Τώρα πώς να πεταχτώ έτσι στα ξαφνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπώ σε φιλενάδα!!!
      Το καλοκαίρι δεν αργεί... περιμένω!!

      Διαγραφή
  3. τα ξαφνικα ειναι και τα πιο ωραια πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, τι ωραία πράγματα! Πάντα τέτοια κορίτσια! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο λόγος δικός σας: