Κοίτα να δεις τι μπορείς να κάνεις με ένα απλό μπουκάλι

by - Ιουλίου 14, 2018

 


Καμιά φορά για να φτιάξεις κάτι όμορφο, δεν απαιτείται απολύτως τίποτα. Να όπως με αυτό το φωτιστικό - μπουκάλι. Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο εκτός από ένα μπουκάλι (που ο αγαπημένος μου το φύλαξε όταν έπεσε στα χέρια του για να μου το δώσει -  ήταν βέβαιος πως εγώ κάτι θα το έκανα!) και ένα μικρό λαμπάκι μπαταρίας. 


Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα αυτό το μπουκάλι και μύριζε ακόμη μαστίχα ήταν να το φωτίσω ώστε να φαίνεται όλη του η ομορφιά. Γιατί πραγματικά αυτό το μπουκάλι είναι υπέροχο! και τα υπέροχα πράγματα δεν χρειάζονται πολλά μπιχλιμπίδια για να αναδείξουν την ομορφιά τους. 
Εγώ έψαξα και βρήκα (σε καταστήματα του 1 ευρώ) ένα μικρό λαμπάκι που λειτουργεί με μπαταρία και το κόλλησα στο στόμιο του μπουκαλιού. Το λαμπάκι πέφτει μέσα στο μπουκάλι και για να μην φαίνεται το πλαστικό του μιας και δεν εφάρμοζε μετά το καπάκι του μπουκαλιού, τύλιξα εκείνο το σημείο με λευκή κορδέλα που μοιάζει με σκληρό τούλι. 




Τη νύχτα απλά πατάς το κουμπάκι και το λαμπάκι ανάβει! Μαζί με το λαμπάκι όμως, φωτίζεται ολόκληρο το μπουκάλι και έξω στο μπαλκόνι φαίνεται απλά τέλειο!






Αρχίζω και αγαπώ εκείνο το "δεν πετάμε τίποτα" πάρα πολύ τελικά! Γιατί τα όμορφα πράγματα τα φτιάχνουμε από το τίποτα. Πραγματικά από το τίποτα. Χωρίς μεγάλες ιδέες και χωρίς έξοδα.

Νότιες καλησπέρες! 

You May Also Like

5 Comments

Ο λόγος δικός σας: