Μια εντελώς διαφορετική λίστα για τα ψώνια μας!

by - Ιουλίου 12, 2018


Αυτή είναι μια ιδέα για μια εντελώς διαφορετική λίστα για τα ψώνια μας!  Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από ένα κομμάτι σανίδας, ένα μανταλάκι, λίγο σκοινί και μια ταινία ταμειακής μηχανής! 

Αρχικά πήρα ένα κομμάτι σανίδας 25 εκ. (από αυτά που χρησιμοποιούν για τα πατώματα) και το πέρασα με χρώμα εμποτισμού. Ένα χρώμα ανάμεσα σε καφέ και πορτοκαλί. Στην κάτω πλευρά κόλλησα με ξυλόκολλα ένα ξύλινο μανταλάκι. Η μαγκιά με το μανταλάκι είναι πως το κενό του αγκαλιάζει τέλεια ένα μολύβι! Αυτό δεν το είχα σχεδιάσει... τυχαία συνέβη! Στο μολύβι έβαλα κόλλα μόνο στη μια πλευρά του, ίσα μόνο μια κουκκίδα κόλλα και το άφησα ένα βράδυ για να κολλήσει καλά. Το χαρτί χωράει άνετα από τη χαραμάδα που δημιουργεί το μανταλάκι στην πλευρά που δεν μπήκε καθόλου κόλλα.
Μετά πέρασα μέσα από ένα 
σκοινί την ταινία της ταμειακής, το  ίσιωσα και το κάρφωσα στο πίσω μέρος της σανίδας όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία.



Αυτό ήταν. Δεν έκανα τίποτα περισσότερα από αυτά τα απλά βήματα. Κρέμασα τη λίστα μου στον τοίχο και πλέον εκεί φιλοξενούνται τα ψώνια της εβδομάδας! 

Όταν θέλω να πάω σούπερ μάρκετ απλώς τραβάω το χαρτί μέσα στη χαραμάδα που αφήνει το μανταλάκι και κόβω το χαρτί μου! Όταν με το καλό τελειώσει αυτή η ταινία θα ξεσφηνώσω το σκοινί και θα περάσω άλλη! 









Δείτε κι εδώ τι άλλο έφτιαξα με μια ίδια σανίδα! κι έτσι το diy αποκτά άλλη ομορφιά! 

Καρυδοτσουφλένιες καλησπέρες! 



You May Also Like

3 Comments

  1. Μένω κατάπληκτος να παρακολουθώ τις ομορφιές σου. Να δίνουν χρώμα στη ζωή μας.
    Πολύ όμορφο και χρηστικό.
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ βολικό Γιάννη και δεν χάνεις το χαρτάκι με τα ψώνια σου!! χα χα χα

      Διαγραφή
  2. wow !!! beautiful and so lovely work :) i really like your good idea so much.Thank for sharing.

    ดูหนังออนไลน์

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο λόγος δικός σας: