Diy νυχτερίδες!

by - Οκτωβρίου 30, 2018


Halloween

Φοβάστε τις νυχτερίδες; Εγώ πάρα πολύ... μόνο και μόνο στην ιδέα να με αγγίξει μία από αυτές τρέμω. Και να δείτε που έχει τύχει αρκετές φορές να μπει νυχτερίδα στο σπίτι μας! Εκεί να δείτε τρόμος. Να κλείνομαι με τα παιδιά στο δωμάτιο περιμένοντας τον ήρωα μας, να γυρίσει από τη δουλειά να μας ελευθερώσει. Εδώ σημειώστε ότι τα παιδιά δεν τις φοβούνται καθόλου, μα καθόλου όμως και απλώς με ακολουθούν για να γελάνε με τον φόβο μου και να μου κάνουν πλάκα!


Παρόλα αυτά φέτος προς τιμήν του Halloween φτιάξαμε  πανέμορφες και γελαστές νυχτερίδες και τις κολλήσαμε πάνω σε ένα κλαδί! 
✔️ Βρήκα στο διαδίκτυο ένα σχήμα νυχτερίδας που μας αρέσει και το  ζωγράφισα. 
✔️ Ύστερα, έκοψα πολλές τέτοιες σε μαύρο χαρτόνι. Τα παιδιά βέβαια σχεδίασαν τις δικές τους που είναι πολύ πιο όμορφες τελικά από τις δικές μου! 
✔️Στις δικές μου νυχτερίδες έφτιαξαν τις σκιές από την μεμβράνη τους, κόλλησαν μάτια και τις έκανα όλες (μα όλες) να γελάνε!  Ότι σχεδίασαν πάνω στο μαύρο χαρτόνι το έκαναν με μολύβι. Φαίνεται τέλεια το μολύβι πάνω στο μαύρο χαρτόνι!
✔️ Και για να μην περιπλανιούνται κι αυτές από δω κι από κει όπως κάνουν οι αράχνες μας τις κολλήσαμε με σιλικόνη πάνω σε ένα κλαδί!

Έτσι ομόρφυνε με έναν τρόμο πιο τρομακτικό αλλά σίγουρα πολύ διαφορετικό το περβάζι του τζακιού μας! 


Halloween



Halloween



Halloween



Halloween



Halloween


Αν δεν φοβάστε τις νυχτερίδες (αλλά και να τις φοβάστε λίγη σημασία έχει τελικά) μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς τις δικές σας! Κι αν το κάνετε εδώ είμαστε και θέλουμε να δούμε τις δικές σας νυχτερίδες! 

Μέχρι την επόμενη χειροτεχνία μας
σας χαιρετάμε από τον πανέμορφο νότο!

You May Also Like

0 Comments

Ο λόγος δικός σας: