Diy φαντάσματα που τη νύχτα φεγγοβολάν!

by - Οκτωβρίου 29, 2018

Diy για το Halloween!!


Αυτά τα τρομακτικά (ναι σιγά...) φαντασματάκια τα έφτιαξα εγώ για το δικό μας Halloween! Αλλά επειδή μας αρέσουν σιγά μην τα αφήσουμε μόνο για τόσο λίγο στο σπίτι μας... Στο φως της ημέρας εντάξει δεν γεμίζουν και πολύ το μάτι... αλλά αν τα ανάψεις το βράδυ τότε το φως τους σε αποζημιώνει και σου κάνει BOO!


Την ιδέα την "ψάρεψα" από τη ευρηματική Μαρία και το mommyjammi! Μόλις είδα τα φαντάσματα της Μαρίας και της κόρης της, είπα: "αυτό είναι για μας!"

Για την κατασκευή τους πήρα μόνο δυο γυάλινα βάζα (ένα μικρό κι ένα μεγάλο) και ένα κουρέλι από γάζα σε λευκό χρώμα. Πέρασα τα βάζα με πινέλο σαν να τα έβαφα με κόλλα ντεκουπάζ (μόνο αυτή είχα στο σπίτι). Κόλλησα από πάνω τη γάζα και της έκανα σούρες όσο την κολλούσα, για να μοιάζει το σχέδιο με πιο αληθινό φάντασμα. Βασικά, αν κολλούσα ίσια τη γάζα μου έμοιαζε πολύ φτωχό το ρούχο του φαντάσματος, έτσι έπαιξα λίγο με τη γάζα. 
Με αυτό τον τρόπο έφτιαξα τα βάζα μου.
Μετά κόλλησα μάτια και στόμα από μαύρο χαρτόνι και έβαλα μέσα ένα κεράκι. 
Τη νύχτα που ανάψαμε τα φαντάσματά μας είπαμε όλοι ουάου. Γιατί είπαμε, όσο τα βλέπεις την ημέρα δεν ενθουσιάζεσαι ούτε και λες "αχ τι γλυκούλια"... πρέπει απλά να τα δεις το βράδυ αναμμένα.

Ξεκινάω με τη φωτογραφία του φωτογράφου Στέφανου - ετών 6. Τη λάτρεψα τη φωτογραφία του! έχει κάτι γλυκό, κάτι δημιουργικό κάτι παιδικό. Αυτό το παιδικό το χωρίς κανόνες και πρέπει (ας πούμε η γάτα να είναι όρθια) που λατρεύω! 


Diy για το Halloween!!


Diy για το Halloween!!




Diy για το Halloween!!



Diy για το Halloween!!


Αυτά λοιπόν από τα φαντάσματα που ξεπετάχτηκαν ξαφνικά από τα σκοτάδια στα νότια της χώρας!
Αν σας άρεσαν και φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας μην ξεχάσετε να μου δείξετε φωτογραφία και να με τρομάξετε! BOO!


Σας χαιρετώ από τον τρομακτικό νότο! 

You May Also Like

2 Comments

  1. Καλησπέρα σου Ελένη μου και Καλή σου βδομάδα με τις ....."τρομακτικές" δημιουργίες και το εντυπωσιακό τους φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο λόγος δικός σας: