Παίζοντας με ένα λουλούδι, με μερικά πετραδάκια και με μπόλικη αγάπη

by - Οκτωβρίου 04, 2018

πασιφλόρα

Οι άντρες του σπιτιού (4 στον αριθμό για όσους δεν το ξέρετε) βγήκαν βόλτα. Όταν επέστρεψαν είχαν κάτι όμορφο για μένα! Κι εμένα μου φάνηκε λίγο να χώσω αυτό το υπέροχο λουλουδάκι που εγώ το ξέρω "ρολογάκι" αλλά η επίσημη ονομασία του είναι πασιφλόρα, μέσα σε ένα απλό βαζάκι ή σε ένα ποτήρι.

Πήρα λοιπόν ένα μεγάλο πλατύ γυάλινο δοχείο (από γιαούρτι) έριξα μέσα πετραδάκια μαζεμένα από τη θάλασσα, γέμισα με νερό και άφησα στην επιφάνεια να επιπλέει το  ρολογάκι μου!
Τα παιδιά, επίσης έψαξαν να βρουν βατράχια (ευτυχώς δεν βρήκαν) για να τα αφήσουν πάνω στο νούφαρο! 
Εγώ όμως λέω κι επιμένω πως όλη η αγάπη τους (ειδικά του μεγάλου αγοριού) κρύφτηκε μέσα σε ένα λουλούδι!
Σε μερικές μέρες το λουλούδι θα έχει μαραθεί και το νερό θα έχει θολώσει. Το σπίτι μας όμως θα έχει προλάβει να ομορφύνει από το ρολογάκι που κάποιοι έκοψαν από την αυλή του γείτονα και μου έφεραν με όλη τους την αγάπη!! 



πασιφλόρα




πασιφλόρα


Να φυλάτε και να προσέχετε τα δώρα που σας φέρνουν τα χέρια των αγαπημένων σας!! Είναι μια μορφή αγάπης κι αυτό! Μια σπουδαία μορφή αγάπης ειδικά όταν το δώρο τους δεν έχει καμιά χρηματική αξία. έχει όμως ανεκτίμητη αξία η σκέψη εκείνου που σας σκέφτηκε! 

Καλησπέρες από τον νότο με αγάπη!! 

You May Also Like

2 Comments

  1. Πανέμορφο !!!!! πολύ ωραία σκέψη και έμπνευση. Ελένη, τέσσερις οι άντρες του σπιτιού ε ;; καλά κουράγια κοπέλα μου χαχαχαχαχαχα.
    Καλησπέρες πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιάννη!! τώρα ξέρεις... αν πέσει κανένα όμορφο λουλουδάκι στα χέρια σου τοποθέτησέ το σε κάτι ιδιαίτερο!!!

      Διαγραφή

Ο λόγος δικός σας: