Diy αράχνες σε καρυδότσουφλα και βελανίδια!

by - Οκτωβρίου 30, 2018

Diy-αράχνες


Πάμε να φτιάξουμε αράχνες και να τις σκορπίσουμε στο σπίτι; Που ξέρετε; κάποιος μπορεί να τις δει ξαφνικά ή να τις πατήσει και να πεταχτεί στον αέρα από τον φόβο του. Εμείς τουλάχιστον αυτό περιμέναμε να συμβεί. Κι αν αυτό δε συνέβη το κάνω εγώ να συμβεί.. κάθε φορά που τάχα πετάγομαι από τον φόβο μου όταν μια τέτοια αράχνη τυχαία (εντελώς τυχαία όμως) περπατάει στην πλάτη μου ή πέφτει στη κουκούλα της μπλούζας μου ή τρέχει στο πιάτο μου! 

Λοιπόν για να φτιάξουμε αυτά τα υπέροχα ζωύφια κάναμε τα εξής:

✔️Βάψαμε καρυδότσουφλα (ναι καρυδότσουφλα για να τιμήσουμε και το όνομά μας!) σπασμένα στη μέση. Αυτά τα βρίσκουμε κάτω από καρυδιές έτοιμα, κομμένα στα δύο. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να σπάσω καρύδι ακριβώς στη μέση δεν μου πετυχαίνει ποτέ. Κάποιο ζώο όμως που του αρέσουν τα καρύδια ξέρει και κάνει αυτή τη δουλειά μια χαρά! Εμείς λοιπόν πήραμε τα καρυδότσουφλα και τα καπελάκια από τα βελανίδια και τα βάψαμε με νερομπογιές σε μαύρο χρώμα.  

✔️Μόλις στεγνώσαν κολλήσαμε σύρμα πίπας με σιλικόνη στη βάση του καρυδότσουφλου και του βελανιδιού και μετά τα λυγίσαμε για να μοιάζουν με πόδια αράχνης.

✔️Κολλήσαμε ματάκια και ναι! οι αράχνες μας είναι πανέτοιμες να υφάνουν τον ιστό τους!! 



Diy-αράχνες



Diy-αράχνες


Πλέον αυτά τα συμπαθέστατα ζωύφια όπως βλέπετε κρέμονται στα βάζα μας που έχουν ντυθεί  φαντάσματα  ή στο κουκλόσπιτο μου! Κι αυτή είναι η ομορφιά τους τελικά... ότι εμείς τα δημιουργήσαμε και τα σκορπίσαμε σε όλο το σπίτι σαν να είναι κάτι αληθινό! Έτσι ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεις ένα από αυτά... ή τι θα σου κάνει εκεί που ανυποψίαστος διαβάζεις το βιβλίο σου, πίνεις τον καφέ σου ή πλένεις τα πιάτα. 
Αν σας άρεσαν τα ζωύφιά μας και φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας, μην ξεχάσετε να μας τα δείξετε! 


Μέχρι την επόμενη κατασκευή μας
σας στέλνω τα φιλιά μου από τα νότια της χώρας!

You May Also Like

2 Comments

Ο λόγος δικός σας: